2

Jawatan Kosong Di Mihrab Hotel

Assalammualaikum para pembaca yang budiman…

Kali ini Mihrab Hotel Putrajaya membuka peluang pekerjaan bagi mengisi kekosongan jawatan housekeeping dan receptionist.

Kami memerlukan kemasukan segera. Jadi bagi yang berminat boleh lah datang temuduga secara walk-in ke Mihrab Hotel Putrajaya. Alamat disediakan di ruang contact us. Pasaraya Mydin putrajaya boleh dijadikan landmark bagi mereka yang menggunakan GPS untuk mencari lokasi Mihrab Hotel kerana hotel ini terletak dihadapan Pasaraya Mydin Putrajaya sahaja.

 

Antara kriteria-kriteria yang diperlukan bagi memenuhi jawatan ini ialah:-

– Solat 5 waktu – WAJIB!
– Amanah + rajin + bertanggungjawab
– Minat mendalam dalam industri perhotelan
– Minimum SPM / STPM / DIPLOMA
– Mempunyai pengalaman dalam bidang perhotelan satu kelebihan
– Berumur antara 20 – 30 tahun
– Preferably with hotel management / tourism services certificate or experience in the customer service field or equivalent – Required language (s) Bahasa Malaysia & English.

Kelebihan gaji yang ditawarkan ialah melebihi RM 1000 beserta caruman EPF dan PERKESO . Antara kemudahan yang disediakan kepada pekerja seperti tempat rehat dan juga tempat solat. selain itu, bonus kerja cemerlang dan elaun bagi kerja malam juga diberikan kepada pekerja-pekerja di Mihrab Hotel Putrajaya. HOSTEL juga disedikan kepada pekerja wanita sahaja.

Bagi yang berminat sila hubungi kami ditalian 03-8893-5500. Sila bawa dokumen-dokumen yang lengkap seperti resume dan sijil-sijil akademik. Anda juga boleh menghantar terus resume ke hr@mihrabhotel.com.

 

vacancy

2 Comments

Leave a Comment